آشنایی با ثروت مندترین افراد از فقیر؛ و بی سواد تا کم سن و بچه پایین شهرو پیر

یکی از دوست های …که هم خانم هستن ، هم سن کمی دارن ، هم پایین شهر تهران هستن ، تو ۲ سال گذشته تو شغل خودش یه پیشرفت فوق العاده چشمگیر داشته ، از کل ایران هنر جو داره ، درآمد میلیونی روزانه داره ، اونقدر که وقتی خواهرم بهم میگفت باورم نمیشد تا وقتی خودم دیدم . واقعا تحسین اش کردم و بعد ها متوجه شدم که بابا ایشون هم یه عباسمنشیه تیر شده برای خودش .

خانم کایلی جنر کارآفرین بیلیونر آمریکایی ، ۲ سال پیش تو سن ۲۰ سالگی با ثروت یک میلیارد دلاری لقب جوان ترین میلیاردر تاریخ آمریکا رو بهش دادن . این رکورد قبل از کایلی دست مارک زاکربرگ (موسس فیس بوک ) تو ۲۳ سالگی بوده .

بیلی آیلیش ۱۷ ساله – جاستین بیبر – سلنا گومز – شکیرا – اینا همه از سن کم شروع کردن و در زمان کوتاه به ثروت زیاد رسیدن .

دیروز تلویزیون روشن بود و مجری داشت با سردار آزمون مصاحبه میکرد . ناخودآگاه توجهم جلب شد به صحبت کردن هاشون .

(من اصلا تلویزیون نگاه نمیکنم.اما چون آگاهانه تصمیم به پیدا کردن الگوهای موفق گرفتم ، سردار دقیقا داشت درمورد چیزی که من دنبالش هستم صحبت میکرد و من هم باید توجهم جلب میشد و میشندیم . )

مجری بهش گفت : تو ۲۶ سال داری و از آمار گلزنی های سردار گفت و بهش گفت : تو چند وقت دیگه رکورد علی دایی و کریم باقری رو میزنی . آفرین بهت . و …..

_ با سن کم داره رکوردهای ملی رو جا به جا میکنه .

تریشنت آرورا :

هم تو کشور هند به دنیا اومده بوده (عامل کشور) ، هم سن کم داشته (عامل سن)، هم از مدرسه فرار کرده بوده (عامل تحصیلات) اما علاقه اش که هک کامپیوترها بوده رو دنبال میکنه و از همون راه به ثروت میلیاردی میرسه .

عامل تحصیلات

الگوهای زیر همگی یا از مدرسه اخراج شدن یا ترک تحصیل کردن اما دنبال علاقه شون رفتن و ناامید نشدن :

بیل گیتس و همچنین استیوجابز تحصیلات آکادمیک ندارن و بعد از اخراج شدن از دانشگاه ایده هاش رو اجراکردن و میلیاردر شدن .

ادیسون – با خدمت هاش به جهان – از مدرسه به خاطر کودن بودنش اخراج شده .

برادران رایت فارغ التحصیل نشدن .

مایکل دِل (مالک شرکت نرم افزاری دل ) در سن ۱۹ سالگی از دانشگاه اخراج شده .

مارک زاکربرگ بعد از اخراج شدن از دانشگاه به ایده ی فیس بوک میرسه .

اورتگاما مالک برند زارا بعد از ترک تحصیل از دانشگاه به یک مغازه لباس فروشی مردانه میره و بعد از چند سال تولیدی خودش رو راه میندازه .

فرانسوا پینوا مالک برندهای گوچی ، پوما ، ایو سن لوران به دلیل فقر خانوادگی و تمسخر توسط هم کلاسی هاش مدرسه رو رها میکنه .

ریچارد برانسون (مالک شرکت های زنجیره ای ویرجین ) در ۱۶ سالگی ترک تحصیل میکنه .

یکی از اقوام خانوادگی ما سیکل هم نداره – با ۶۸ سال سن و از یک زندگی روستایی – ولی با باورهای درست – الان یکی از میلیاردرهای تهران به حساب میاد که اصلا شمارش دارایی هاش واقعا تو اعداد و ارقام نمیگنجه .

عامل جنسیت

لیست برخی از زنان ثروتمند جهان

– در راس همشون : خانم مریم شایسته عزیزم که یک پکیجی از ثروت رو در اختیار داره و اون هم تسلط اش به قوانین هستش . و با استفاده از همین قوانین خوشبختی و ثروت رو در تمام جنبه های زندگی اش برای خودش به وجود آورده .

– املیا کلارک معروف : ۳۴ ساله با یه کارنامه ی بسیار بسیار موفق در زمینه بازیگری ؛ در سن ۲۱ سالگی به عنوان بهترین بازیگر نقش مکمل زن انتخاب می شود و در ۳۱ سالگی لقب ” جذابترین زن زنده ی دنیا ” رو بهش میدن . ثروتش حدودا ۱۵ میلیون دلاره .

– خانم آدری هپبورن : از سن ۲۰ سالگی وارد دنیای هنر میشه ؛ و تا ۴ سال قبل از فوت اش در سن ۶۳ سالگی به کار حرفه ای اش ادامه میده . جوایز و افتخاراتی که داره بسیار بسیار زیاده . فقط این درباره اش میگم که تو یکی از مصاحبه هاش میگه : بینی بزرگ و اندام لاغری دارم . نمیدونم چرا اینقدر مردم من دوست دارند ؟؟

میخوام بهش بگم : آدری جون اولا که خدا بیامرزتت . دوما اینکه باورهات ، فقط به خاطر باورهات بوده .

– فرانسوا بتانکور : مالک برند لوازم آرایشی لورئال . میزان ثروت اش : ۵۵ میلیون دلاره .

– آلیس والتون : دختر سام والتون مالک شرکت های زنجیره ای والمارت با ۷۱ سال سن دارایی اش حدودا ۵۳ میلیارد دلاره . مجموع دارایی های خانوادگی والتون بیش از ۱۲۰ میلیارد دلار هستش .

– مکنزی بزوس همسر جف بزوس (مالک آمازون ) ۵۰ ساله با ۵۰ میلیون دلار ثروت .

– یان هویان ۳۷ ساله در کشور چین با ۱ و نیم میلیارد جمعیت تونسته ثروتمند ترین زن باشه . تو بیزینس املاک فعالیت داره . ثروت اش ۳۵ میلیون دلاره .

– سوزان کلاتن ثروتمند ترین زن آلمانی با ۵۷ سال سن مالک ۵۰ % از سهام BMW و ۳۰ میلیون دلار دارایی .

– لارن پاول جابز همسر استیو جابز بزرگترین سهامدار اپل و مالک ۸% از سهام والت دیزنی است . ثروت حدودا ۲۵ میلیون دلار .

عامل محل زندگی ؛ شهر / کشور (مثال های بیشتر)

– یوسین بولت دونده ” جامایکایی ” که لقب سریعترین مرد جهان رو بهش دادن

– موکش آمبانی که ثروتمند ترین فرد هندیه . هند که زمانی فقیر ترین کشور جهان بوده . دارایی اش ۳۶ میلیون دلاره .

– علی بیرانوند دروازه بان تیم ملی مون بزرگ شده ی خرم آباد هستش . داستان زندگی اش خیلی جالبه . تو یکی از مصاحبه هاش میگفت تو یه سوله فرشبافی باربر بوده . نخ و کاموا با گاری میبرده . میگفت تو اون گرمای وحشتناک نخ ها و کامواها گیر میکردن به چرخ گاری و دشواری کار برای من چند برابر میشد . برای اینکه از خرم آباد بیاد تهران از اقوام پول قرض میگرفته . باورهای توحیدی عالی اش رو تو مصاحبه هاش بعد از اینکه پنالتی رونالدو رو گرفته رو گوش کنین . بینظیره

– زهرا کریمی از بازیکنان تیم ملی کبدی مون – که بعد از ۱۶ سال مدال طلای آسیایی رو گرفتن – تو سال ۹۲-۹۱-۹۰ هم تیمی خودم بود . اون موقع ما دوومیدانی کار میکردیم . زهرا هم مثل من از بچه های پایین شهر تهرانه . اون تونست علاقه اش رو دنبال کنه ؛ محدودیت هاش نادیده بگیره و تا الان تونسته به هر چیزی که میخواسته برسه. من واقعا تحسین اش میکنم که داره از علاقه اش با باورهای درست ثروت میسازه .

عامل حوزه کاری / نوع شغل

۲ تا مثال اول رو تو کامنت قبلیم گفته بودم دوباره اوردم :

حوزه ی ساخت و ساز : خب بیزینس خانوادگی ما (هم پدر و هم مادر ) ساخت و ساز هستش . شغلی که خیلی ها فکر میکنند بسیار پولسازه . ولی واقعیت و اون چیزی که من خیلی قشنگ لمس اش کردم اینکه اقوام مادری من به دلیل باورهای قدرتمندی که در مورد ثروت دارن تونستن تو این حوزه بسیار موفق بشون و به همون اندازه ای که دایی های من ثروتمند هستن ، عموهای فقیری دارم که از امکانات ساده ی زندگی هم محروم هستن . (و پدر خودم هم از این قاعده مستثنا نیست .). اگه ثروتمند شدن به خاطر شغل بود که الان ما هم به اندازه ی اقوام مادری ام ثروتمند بودیم ؛ پس چرا نیستیم ؟؟؟

شغل مکانیکی : استاد مکانیکی رو مثال زدن . برادر من با ۳۰ سال سن سابقه ی ۱۳ ساله تو این کار داره . یعنی تقریبا نصف عمرش رو گذاشته پای این کار و به خاطر باورهای محدود کننده ای که داره ، باوجود تخصص و مهارتی که تو این کار داره و با وجود علاقه ای که به این کار داره شغل اش رو ول کرده و وارد شغلی شده که به شدت ازش متنفره و کارگری میکنه و یه حقوق خیلی خیلی کم داره ؛ در صورتیکه اگه باورهاش درست کنه و وارد بیزینس سابق خودش بشه درآمد ماهانه ای که الان داره رو میتونه تو یکساعت خلق کنه .

از اون ور یکی از دوستان اش که اتفاقا یه دوره ای با هم کار مکانیکی انجام میدادن به خاطر باور های قدرتمند اش و علاقه ای که به کارش و رشد دادن اون داره الان چندین ملک و ماشین و خونه و مغازه و باغ و ویلا داره . (ببینین که چقدر باورها تاثیر داره و زندگی ما تو دست باورهامونه . )

صنعت غذا : جدیدا یه مفهومی اومده تو صنعت غذا به اسم موکبانگ که ریشه اش که از کشوره کره جنوبیه . موک یعنی خوردن و بنگ یعنی صدا . به این صورت که افراد از غذا خوردن شون فیلم تهیه میکنن و صداهای جالب روش میزارن تا برای مخاطب جذاب باشه . حالا بیشتر برای چه مخاطبایی ؟ عزیزانی که مشکل سوء تغذیه یا سوء هاضمه دارن . اصلا هدف موکبانگ هم همینه که به سلامتی افرادی که مشکلات غذایی دارن کمک کنه . خیلی ها با همین ایده پیج هایی با فالوورهای میلیونی دارن و کلی درآمد. حتی بعضی هاشون دیگه خودشون غذا درست نمیکنن . از رستوران های مختلف براشون غذا میفرستن تا تبلیغ شون رو کنند . فکر کنین با غذا خوردن پول در میارن . کاری که کل جهان صبح تا شب دارن انجامش میدن و براش هزینه میکنن .

مدلینگ : زمانی مدل بودن اصلا به عنوان یک بیزینس حرفه ای بهش نگاه نمیشده ( تو کشور خودمون رو میگم ) ، اما الان با پیشرفتی که تو حوزه ی مد و پوشاک داشتیم و با گسترش کسب و کارهای اینترنتی مدلینگ پوشاک یک سبک خاص درآمد زایی شده برای خیلی از خانم ها و آقایون و حتی بچه ها .

کلا شما تو بازار هر صنفی وارد بشی قشنگ متوجه تفاوت فروش افراد از تعداد مشتری ها و متقاضی هاشون میشی

نظرتون چیه ؟

نویسنده مطلب: امید کریمی

منبع مطلب

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.